HomeNieuwsElke stem telt!

Elke stem telt!

Publicatiedatum: 14 mrt. 2017

 

Eén stem kan een zetel schelen... En die zetel kan in de praktijk het verschil maken. Het zou niet de eerste keer zijn als dat gebeurt.

Graag willen wij u als SGP-fractie uit de gemeente Aalburg daarom van harte opwekken om vandaag uw stem uit te brengen. Het verkiezingsprogramma van onze partij luidt deze keer ’Stem voor het leven’. Onder meer:

  • vóór de bescherming van (kwetsbaar) leven: van het ongeboren leven tot en met het einde van ieders leven.
  • vóór veilig leven: extra middelen naar defensie voor een sterke krijgsmacht ter verdediging van het land tegen vijanden van buitenaf en een stevige aanpak van criminaliteit dicht bij huis.
  • vóór het gezinsleven: het op juiste waarde schatten van het gezin in de samenleving zal zorgen voor een gezinsvriendelijk belastingstelsel en rechtvaardigt een verhoging van de kinderbijslag.
  • vóór samenleven overeenkomstig Bijbelse waarden en normen: het belang van bijvoorbeeld de zondag als dag om God te dienen én als belangrijk sociaal en maatschappelijk rustpunt in de week, waar iedereen bij is gebaat.

Het complete verkiezingsprogramma, met een groot aantal actuele thema’s, kunt u hier lezen. Neem en lees!

Laat uw stem niet verloren gaan: stem vandaag SGP! En laat uw stem samen gaan met het gebed om Gods zegen voor het werk dat onze vertegenwoordigers in de Tweede Kamer daar dagelijks mogen verrichten.

 

SGP-fractie Aalburg,


Corné van Gammeren
Adri Burghout
Anton de Groot
André Rozendaal